OPPO bugüne kadarki en iyi katlanabilir telefonunu mu yaptı?

OPPO Find N5: Yenilikçi Bir Katlanabilir Akıllı Telefon

Bu telefon için katlanabilir akıllı telefonlar arasında yeni bir kilometre taşı demek abartı olmaz, zira inceliğiyle şu an dünyanın en ince telefonlarından biri. OPPO Find N5, açıldığında sadece 4.21 mm kalınlıkta, kapandığında ise 8.9 mm ile neredeyse normal akıllı telefonlardan fark yaratmıyor. Bu ince tasarım, kullanıcı deneyimini hem estetik hem de pratik açıdan iyileştiriyor. Böylece katlanabilir telefonların sunduğu avantajlar daha belirgin hale gelmiş.

Açtığınızda 8.12 inç büyüklüğünde bir ekrana dönüşten Find N5, tablet benzeri büyük bir görsel alan sağlıyor. 6.62 inç dış ekran ise, geleneksel telefon kullanımını konforlu bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanıyor. Böylece hem klasik bir telefon, hem de yenilikçi bir tablet ihtiyacını karşılıyor.

Snapdragon 8 Elite işlemciye, 16 GB RAM’e ve 512 GB depolama alanı içeren Find N5, amiral gemilerini kıskandıracak ölçüde performans gösteriyor desek yeridir. Yaptığımız testlerde skorları altüst eden telefon, bu ince gövdede barındırdığı 5600 mAh kapasitesindeki bataryasıyla da multimedya kullanımlarında uzun pil ömrü sağlıyor.

Arkasındaki kameralar da Hasselblad iş birliğiyle geliştirilen 3’lü kamera sisteminden oluşuyor. AI fotoğraf araçları ile destekleniyor. Yüksek çözünürlükteki fotoğraflar ve profesyonel kalitede videolar çekebilmenizi sağlayan bu sistem, mobil fotoğrafçılıkla ilgilenen kullanıcılar için oldukça cezbedici.

OPPO Find N5, şık ve ince tasarımı, güçlü donanımı ve ileri düzey özellikleriyle katlanabilir telefon pazarında dikkat çeken bir seçenek olmuş. Yüksek performansı, gelişmiş fotoğrafçılık yetenekleri ve dayanıklı yapısı, onu teknoloji meraklıları için cazip bir alternatif haline getiriyor.

Related Posts

Bilim adamları imkansız denilen zaman kristalini gerçeğe dönüştürdü

Geleneksel kristaller, atomların uzayda düzenli bir yapı oluşturmasıyla bilinir. Nobel ödüllü fizikçi Frank Wilczek’in 2012’de ortaya attığı fikir ise bu düzenin zaman boyutunda da tekrarlanabileceği yönündeydi. Wilczek’in “zaman kristali” konsepti …

Türkiye kıyılarında köpekbalığı sayısı artıyor mu?

Türkiye kıyılarında köpekbalığı sayısı artıyor mu?

Dünyada en fazla otomobil üreten ülkeler açıklandı: Kimse bu kadarını beklemiyordu Türkiye bakın kaçıncı sırada

World Population Review tarafından yayımlanan son veriler, 2024 yılında dünyada en çok otomobil üreten ülkeleri gözler önüne serdi. Listenin ilk sırasında, açık ara farkla Çin yer aldı. Çin’in 2024 yılında gerçekleştirdiği 31.281.592 adetlik üretim, listedeki diğer 9 ülkenin toplam üretimini bile geride bırakırken, Türkiye’nin listedeki sıralaması şaşırttı.

Elektronik deri ile sağlığın geleceği yeniden şekilleniyor

Bilim dünyası, sağlık teknolojilerinde çığır açan bir yeniliğe imza attı. Kendini onaran elektronik deri (e-deri), giyilebilir teknoloji alanında devrim niteliğinde bir adım olarak karşımıza çıktı. Vücuda yapışarak biyolojik verileri sürekli izleyen …

Twitter’ın kurucusundan WhatsApp ve Telegram’a rakip: Bitchat!

Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey, internet bağlantısı gerektirmeyen yeni mesajlaşma uygulaması “Bitchat”in beta sürümünü tanıttı; uygulama Bluetooth ağı üzerinden çalışıyor.

Binlerce lira verilen cihaza şikayet yağdı: Alev gibi oluyor

Oyun dünyasında büyük beklentilerle piyasaya sürülen Nintendo Switch 2, şimdi kullanıcı şikayetleriyle gündemde. Binlerce lira ödeyerek konsolu edinen oyuncular, cihazın oyun sırasında adeta “alev gibi” olduğunu belirtiyor.