TÜBİTAK 2209-A proje sonuçları açıklandı mı? Tübitak 2209 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

TÜBİTAK 2209-A Proje Sonuçları Değerlendirme Sürecini Tamamladı

TÜBİTAK, üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı sonuçlarını açıkladı. Binlerce öğrencinin başvurduğu programa beklenen sonuçlar 8 Nisan 2025 tarihinde duyuruldu. Başvuru sahipleri ise sonuçları TÜBİTAK’ın resmi platformu üzerinden öğrenebilecekler.

TÜBİTAK 2209-A Proje Sonuçları Açıklandı

2024/1 dönemi için değerlendirilen 34.762 başvurudan 17.889 proje, destek almaya hak kazandı. Programın amacı, üniversite öğrencilerini bilimsel araştırmaya teşvik etmek, araştırma becerilerini geliştirmek ve proje kültürünü yaygınlaştırmaktır.

TÜBİTAK 2209-A Proje Sonuçlarını Nasıl Öğrenebilirsiniz?

2025 yılı TÜBİTAK 2209-A Proje Sonuçları, TÜBİTAK’ın BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi üzerinden erişilebilir. Sonuçları öğrenmek için öğrencilerin kişisel kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yapmaları gerekmektedir.

Sonuçları öğrenmek için adımlar:

  1. e-bideb.tubitak.gov.tr adresine gidin
  2. T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle sisteme giriş yapın

Sonuç ekranında, proje desteklenip desteklenmediği, puan durumu ve değerlendirme sonucu yer almaktadır. Başvuru sahipleri sonuçları bu şekilde öğrenebilir ve destek almaya hak kazandıysa ilgili adımları atabilirler.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır

Related Posts

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2. ETAP BAŞVURUSU 2025 | Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı ne zaman, ÖSYM tercih kılavuzu yayınlandı mı? 18 bin personel alımı başvuru tarihi bilgisi!

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı 2. etap başvuru tarihi ile ÖSYM tercih kılavuzu için geri sayım başladı. Mayıs ayında a yapılan 15.342 sözleşmeli personel istihdamının ardından gözler bir sonraki personel ve işçi alımına çevrildi. 02-08 Mayıs 2025 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2025/4 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı. Sağlık Bakanlığı personel alımı için bir sonraki süreçte 18 bin kadro ayırdı. Hemşire, diyetisyen, sağlık teknikeri, teknisyen, tıbbi sekreter ve büro personeli gibi çeşitli kadrolarda yapılacak atamalar ÖSYM KPSS tercih kılavuzunda belli olacak. Tercih kılavuzu ile beraber, Sağlık Bakanlığı sağlık çalışanı alımı kadro ve branş dağılımları ile başvuru şartları ve özel koşullar gibi detaylar ilan edilecek. Sağlık mezunu adaylar alım sürecine yoğunlaşırken, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu tarihi açıkladı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman, başvurular başladı mı? KPSS tercih kılav

Hasan Basri Yalçın kimdir, kaç yaşında, nereli, sağlık durumu nasıl? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın ne kazası geçirdi? İşte hayatı ve biyografisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın’ın sağlık durumu, Bakanlıktan yapılan açıklama ile gündeme geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, geçirdiği kaza nedeniyle Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Yalçın’ın geçirdiği kazanın ardından ivedilikle tedavi altına alındığını belirtti. Hasan Basri Yalçın’ın kaza haberi sonrası hayatı ve biyografisi de gündemde yer aldı. Beykent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde üniversite eğitimini tamamlayan Yalçın, 2011-2012 yıllarında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü kurucu başkanlığını yaptı. Peki, Hasan Basri Yalçın kimdir, kaç yaşında, nereli, sağlık durumu nasıl? İşte, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın’ın biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.

Nükleer tesis nedir, ne demek? Nükleer tesis vurulursa ve patlarsa ne olur?

Nükleer tesis, barışçıl amaçlarla nükleer maddelerin üretildiği, işlendiği, kullanıldığı veya depolandığı tesislerdir. Bu tesisler genellikle elektrik üretmek için nükleer fisyon reaksiyonlarının kontrol edildiği nükleer enerji santrallerini içerir. Nükleer santraller, nükleer reaktörlerde açığa çıkan ısı enerjisini elektrik enerjisine dönüştüren büyük enerji üretim merkezleridir. Peki, nükleer tesis nedir, ne demek? Nükleer tesis vurulursa ve patlarsa ne olur? İşte, merak edilen o detaylar

MOSSAD NEDİR, KİMDİR? MOSSAD hangi ülkenin teşkilatıdır? İşte MOSSAD açılımı!

İran’ın Mossad karargahını vurmasının ardından, Mossad nedir, sorusu dünya kamuoyunun gündemine geldi. Son dakika haberine göre, sabah düzenlenen balistik füze saldırısında MOSSAD binasının hedef alındığını bildirdi. Tam adı “Ha-Mossad le-Modi’in ule-Tafkidim Meyuhadim” olan Mossad, İsrail’in dış istihbarat faaliyetlerini yürütmek ve ulusal güvenliğini korumakla görevlidir. Operasyonlarını genellikle gizli ve halktan uzak bir şekilde yürüten Mossad, temelinde İsrail’in diplomatik kuruluşlarından ayrı olarak istihbarat toplama, gizli operasyonlar ve terörle mücadeleden sorumludur. Peki, Mossad nedir, ne demek? Mossad hangi ülkeye ait? İşte, Mossad açılımı ve konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

Ankara Lise Taban Puanları 2025: Ankara’da hangi lise kaç puan ve yüzdelik dilim ile alıyor?

Ankara Lise Taban Puanları 2025 merak ediliyor. LGS sonuçlarının açıklanmasıyla tercih yapacak öğrenciler yaşadığı bölgedeki okulların taban puanlarını ve yüzdelik dilimlerini araştırıyor. Ankara’daki liselerin yüzdelik dilimleri de merak ediliyor. İşte Ankara lise taban puanları ve yüzdelik dilimleri hakkında detaylı bilgiler…

LGS soru kitapçıkları yayımlandı

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik uygulanan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınavın soru kitapçıkları yayımlandı.